Κλοπ: Ολοι περίμεναν να γίνει 3-0 δίχως να αντιδράσουμε - Την πρώτη φορά που παίξαμε σωστά κατάλαβα ότι θα το γυρίσουμε»

Κλοπ: «Μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ, απ' ό,τι στο Μάντσεστερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο, στη ρεβάνς του «Θεράμικα», οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν κατέγραψαν ούτε μια σωστή συνεργασία, με αποτέλεσμα η Βιγιαρεάλ να προηγείται 2-0, έχοντας ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ωστόσο, στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, νίκησαν 3-2 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το ματς, ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ποια ήταν εκείνη η στιγμή, που κατάλαβε ότι η ομάδα του θα γύριζε το ματς, όπως είχε κάνει και με την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη Τύπου, μετά τη ρεβάνς, ο Κλοπ τόνισε:

«Στο ημίχρονο όλος ο κόσμος περίμενε αυτό το προβάδισμα της Βιγιαρεάλ θα γινόταν και μεγαλύτερο και θα ερχόταν το 3-0 δίχως εμείς ν’ αντιδράσουμε. Την πρώτη φορά που καταφέραμε και παίξαμε σωστά και διασπάσαμε την άμυνά τους, κατάλαβα ότι πλέον το ματς θα άλλαζε ριζικά. Θα γινόταν όπως με την Μπαρτσελόνα ή όπως στα ματς που έχουμε καταφέρει να κάνουμε την ανατροπή».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X