Κάλεσμα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στον κόσμο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ας κάνουμε το ΟΑΚΑ, Νέα Φιλαδέλφεια!»

Εμείς ενωμένοι και αυτοί ξεφτιλισμένοι...
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστικό κάλεσμα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ προς τον κόσμο για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας για μαζική παρουσία στον καθοριστικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για την Ευρώπη και η στήριξη του κόσμου της είναι σημαντική.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας μας για μαζική παρουσία στον καθοριστικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της όσο ποτέ άλλοτε και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! Ολοι εμείς που είχαμε την τιμή να φορέσουμε τη φανέλα με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος, ζήσαμε στιγμές μεγαλείου, πανηγυρίσαμε τίτλους, βιώσαμε τη δόξα της μεγάλης ομάδας την οποία υπηρετήσαμε. Υπήρξαν όμως και οι δύσκολες στιγμές, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, όταν η συγκυρία δεν ήταν ιδανική, όταν κι εμείς είχαμε λυγίσει!

Σε αυτές τις στιγμές μάς κράτησε όρθιους ο κόσμος της ΑΕΚ, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη δύναμή της. Αυτό πρέπει να γίνει και την Κυριακή! Στεναχωρημένοι είμαστε όλοι από την παρουσία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα πρέπει ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να μπούμε μπροστά για τη νίκη και την επίτευξη του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου! Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο ούτε για γκρίνια, ούτε για σχόλια, ούτε για μεμψιμοιρίες. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έφτασε η ώρα της απόλυτης συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ γύρω από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας! Μας έχουν ανάγκη και μας χρειάζονται δίπλα τους! Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Στη μνήμη και του αείμνηστου προέδρου του συλλόγου μας, Στέλιου Σεραφείδη, ο οποίος πρώτος απ’ όλους θα έπαιρνε τη θέση του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ! Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι η μοναδική σε σχέση με τους ανταγωνιστές της που δεν διαθέτει τη δύναμη της έδρας της, αλλά αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη στο Ολυμπιακό Στάδιο ακόμα και στους εντός έδρας αγώνες της. Λίγο πριν από την ιστορική επιστροφή μας στα χώματα της ιστορικής μας έδρας, ας μετατρέψουμε το ΟΑΚΑ σε Νέα Φιλαδέλφεια!

Ας ζήσουμε και πάλι εκείνες τις μέρες που στο γήπεδό μας υπήρχαν ματς που ο κόσμος της ΑΕΚ οδηγούσε μόνος του την ομάδα μας στη νίκη. Το μεγάλο μας ραντεβού είναι την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X