ΑΕΚ: Χειρουργείο για Γκίνη στο γόνατο - Αύριο παίρνει εξιτήριο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χειρουργείο για Γκίνη στο γόνατο - Αύριο παίρνει εξιτήριο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Γκίνης υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο γόνατο από τον Παντελή Νικολάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Γκίνης υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο από τον Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο κίπερ της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί σε προπόνηση πριν λίγες εβδομάδες και τη Δευτέρα αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για άμεση αποκατάσταση της μικρής ζημιάς στο γόνατο από το να περιμένει αποτελέσματα από το συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον Γκίνη

«Σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Παναγιώτης Γκίνης, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και ο Παναγιώτης Γκίνης θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο!»

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X