Βγήκε νικητής στη μεγαλύτερη μάχη ο Μπρουκς: «Δεν έχω πλέον καρκίνο» (ΦΩΤΟ)

Βγήκε νικητής στη μεγαλύτερη μάχη ο Μπρουκς: «Δεν έχω πλέον καρκίνο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντέιβιντ Μπρουκς βγήκε νικητής στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του αφού ανακοίνωσε θεραπεύτηκε από τον καρκίνο, σχεδόν επτά μήνες αφότου διαγνώστηκε με λέμφωμα Χότζκιν, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την καριέρα του.

«Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον ειδικό γιατρό μου, μετά τα αποτελέσματα των  τελευταίων εξετάσεών μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και μπορώ τώρα να πω ότι είμαι πλέον απαλλαγμένος από τον καρκίνο», έγραψε ο Μπρουκς στο twitter.

«Είναι απίστευτα αυτά τα λόγια. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το απίστευτο ιατρικό προσωπικό για την εκπληκτική δουλειά και την υποστήριξή του σε όλη τη διαδικασία.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκινώ το ταξίδι, για να αποκτήσω πλήρη φυσική κατάσταση και για να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X