«Τσεκάρει Γκουστάβο Ενρίκε η ΑΕΚ»

«Τσεκάρει Γκουστάβο Ενρίκε η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε της Φλαμένγκο, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Οπως αναφέρει το colunadofla η ΑΕΚ και μια ομάδα από την Τουρκία ενδιαφέρονται για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Φλαμένγκο, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών φέτος.

Το ενδιαφέρον των δύο ομάδων το επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του παίκτη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χόρχε Νίκολα.

Τι αναφέρει ο Νίκολα για τον Ενρίκε και την ΑΕΚ

Επικοινώνησα με τον Λουίς Καρβάλιο, ο οποίος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του Γκουστάβο Ενρίκε. και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, όλα είναι ψέματα. Η απάντηση ήταν «μπορείτε να πείτε ότι ο Γκουστάβο Ενρίκε φεύγει μόνο από τη Φλαμένγκο για να πάει σε ομάδα εκτός Βραζιλία και ενδιαφέρονται γι’ αυτόν μια ομάδα από την Τουρκία και η ΑΕΚ από την Ελλάδα» – είπε, πριν προσθέσει:

Δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις στο τραπέζι της Φλαμένγκο, αλλά δεν φαντάζομαι ότι οι κοκκινόμαυροι θα δυσκολευτούν πολύ, λόγω του κόστους του Ενρίκε, καθώς παίρνει μόνο 700 χιλιάδες ρεάλ Βραζιλίας τον μήνα.

Ποιος είναι ο Καρβάλιο

Ο Καρβάλιο έχει συμβόλαιο με την Φλαμένκο έως το 2023, είναι ένας πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1,96μ.) και από το 2011 μέχρι το 2019 έπαιζε στην Σάντος με την οποία είχε 183 συμμετοχές.

Στην Φλαμένγκο πήγε τον Δεκέμβριο του 2019 και είχε γεμάτες χρονιές (78 συμμετοχές), μέχρι φέτος, όπου και ξεκίνησαν τα προβλήματα των τραυματισμών, καθώς έχει καταγράψει μόλις 5 συμμετοχές.

Να σημειώσουμε ότι έχει υπάρξει διεθνής και με την Κ20 της Βραζιλίας 3 φορές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X