ΑΕΚ: Η Ευρώπη περνά μέσα από το ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Η Ευρώπη περνά μέσα από το ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η «πληγή» του ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φινάλε της 6ης αγωνιστικής, πρώτης του δεύτερου γύρου των πλέι οφ, μπορεί να κριθεί πως είχε θετικό πρόσημο για την ΑΕΚ.

Βλέπετε, μπορεί να έμεινε πικρή γεύση από την απώλεια της νίκης στην Τούμπα – σε ματς που υπερείχε εμφανώς του ΠΑΟΚ και είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες – αλλά έπειτα από όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, μειώθηκε στον πόντο η διαφορά με τον Αρη. Και η – σκληρή – αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ τον Αρη πρέπει οπωσδήποτε να προσπεράσει, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει και το δίπορτο του Κυπέλλου.

Υπό κανονικές συνθήκες, θα μπορούσε να λεχθεί πως η ΑΕΚ κρατά την τύχη στα χέρια της και έχει πρόγραμμα αρκετά ευνοϊκό. Βλέπετε, έχει να δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της (διαδοχικά με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό στο φινάλε της διαδικασίας) και να βγει εκτός μόνο για το ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, ο Αρης έχει δύο ζόρικες εξόδους (σε Γιάννινα και Τούμπα) και υποδέχεται Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα για την «πληγή» του ΟΑΚΑ

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X