Γκουαρδιόλα: «Για να αποκλείσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια»

Γκουαρδιόλα: «Για να αποκλείσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

O Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον ημιτελικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις για την ερχόμενη ρεβάνς του ημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο παιχνίδι η Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρατήσει με σκορ 4-3.

«Ήμασταν χαρούμενοι που κερδίσαμε. Για να αποκλείσουμε όμως τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια, δεν αρκεί μόνο να κερδίσουμε ένα ή να κερδίσουμε το πρώτο. Το να παίζεις στο Μπερναμπέου είναι μια δοκιμασία και μεγάλη τύχη, γιατί σημαίνει ότι είμαστε στα ημιτελικά. Αλλά το Μπερναμπέου είναι ένα υπέροχο τεστ για εμάς. Πιθανότατα να χρειάζεται να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι για να περάσουμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ χειρότερα από ό,τι παίξαμε και να περάσουμε. Κανείς δεν ξέρει. Μερικές φορές παίρνεις αυτό που δεν αξίζεις, μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Νομίζω όμως ότι πρέπει να παίξουμε απίστευτα καλά για να κερδίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκουαρδιόλα.

«Δεν είδα το Clasico (0-4 η Μπαρτσελόνα), είδα αποσπάσματα και το έκαναν γιατί ο Μπενζεμά δεν έπαιξε εκείνη την ημέρα, ο Αντσελότι έκανε κάτι που δεν κάνει συνήθως, άρα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Έδωσα στον Αντσελότι συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος, το έκανα την περασμένη εβδομάδα. Τον θαυμάζω, έχει πάει σε όλο τον κόσμο, σε μεγάλες ποδοσφαιρικές χώρες και φανταστικές ομάδες. Πάντα απίστευτα σκληρός, το ποδόσφαιρό του είναι πραγματικά καλό. Εκτός από αυτό, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Τον γνώρισα πριν από χρόνια και κάθε φορά που είμαι μαζί του είναι ήρεμος, ελέγχει τέλεια τα συναισθήματά του», πρόσθεσε ο Καταλανός.

«Η εμπειρία είναι κάτι σημαντικό. Το ερώτημα είναι τι μαθαίνεις από την εμπειρία. Μπορείς να κάνεις τα ίδια λάθη. Το γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια, σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να χειριστούμε την κατάσταση. Αλλά δεν είναι εγγύηση ότι θα παίξουμε καλά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε δύο καλές ομάδες, το είδαμε πριν από μια εβδομάδα. Είναι πρωταθλητές στην Ισπανία, προσπαθούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εμείς. Είπα πριν από μια εβδομάδα ότι είμαστε στον ημιτελικό για να προσπαθήσουμε να είμαστε στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό», συμπλήρωσε ο προπονητής της Σίτι.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X