Τσέλσι: Τα σχεδόν 2 δισ. λίρες που χρωστάνε στον Αμπράμοβιτς «φρενάρουν» την πώληση

Τσέλσι: Τα σχεδόν 2 δισ. λίρες που χρωστάνε στον Αμπράμοβιτς «φρενάρουν» την πώληση
Photo Credits: INTIME

Νέα προβλήματα παρουσιάζονται στην πώληση των «μπλε» με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ οι τελευταίες εξελίξεις έδειχναν ότι η αγοραπωλησία της Τσέλσι μπαίνει στην τελική ευθεία, ένα νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, θα πρέπει να αποπληρωθούν τα 1,9 δισ. στον Ρώσο που είχε παραχωρήσει στον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο πρώην πρόεδρος των μπλε έβαλε φρένο στην διαδικασία πώλησης της Τσέλσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times, την ώρα που ο Τεντ Μπόλι φερόταν να είναι πολύ κοντά στο να αγοράσει την ομάδα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Ρώσου μεγιστάνα ζήτησε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η πώληση της ομάδας και τελικά να αποπληρωθεί ένα δανείου ύψους 1,9 δισ. ευρώ που είχε κάνει ο 55χρονος στους «μπλε» στην εταιρία Camberley International Investments, μία offshore που εδρεύει στο Τζέρσεϊ και η οποία φέρεται να συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς.

Όλα αυτά γίνονται, καθώς η πλευρά του Αμπράμοβιτς φέρεται να ισχυρίζεται πως οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της Τσέλσι από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν του επιτρέπουν να χαρίσει ουσιαστικά αυτά τα χρήματα.

«Πρέπει να ακολουθήσουμε τα λεφτά και να δούμε αν η αποπληρωμή του δανεισμού από την Clearlake (σ.σ. η επενδυτική φίρμα που θα δανείσει το ποσό εξαγοράς στον Μπόλι για να πάρει την Τσέλσι) θα πάρει την έγκριση της κυβέρνησης. Ζητήσαμε τη βοήθεια μεγάλων ομίλων στον τραπεζικό κόσμο και δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν πώς τα 1,6 δισ. δεν θα καταλήξουν είτε στον Αμπράμοβιτς είτε στους ανθρώπους του», δήλωσε στους Times πηγή από έναν από τους υπόλοιπους υποψήφιους αγοραστές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X