Παίκτες Εθνικής Γαλλίας: «Δεν θέλουμε τον Εμπίντ, είναι γελοίο»

Παίκτες Εθνικής Γαλλίας: «Δεν θέλουμε τον Εμπίντ, είναι γελοίο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tζοέλ Εμπίντ θέλει τη γαλλική υπηκοότητα για να παίξει με την εθνική Γαλλίας και αρκετοί Γάλλοι διεθνείς στάθηκαν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Αλμπισί ανέφερε πως δεν τον θέλει στην ομάδα: «Μιλάω για μένα, αλλά νομίζω πως αρκετοί σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλουμε τον Εμπίντ στην Εθνική Γαλλίας γιατί δεν αντιπροσωπεύει την Γαλλία. Δεν προπονείται στη Γαλλία, δεν έχει τίποτα γαλλικό πέρα από την οικογένεια του. Ποτέ δεν έπαιξε στη Γαλλία, ενώ μπορεί να μην επισκέφθηκε ποτέ τη χώρα».

Από την πλευρά του ο Εβάν Φουρνιέ είχε πει πριν τρία χρόνια για την πιθανότητα να παίξει στη Γαλλία ο Κεμερουνέζος: «Ας το σταματήσουμε, είναι γελοίο. Για μένα για να παίξεις για μια χώρα που δεν έχεις δεσμούς μαζί της, είναι ενοχλητικό».

Τέλος ο θρύλος Τόνι Πάρκερ είχε αναφέρει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα: «Χάνεται η αυθεντικότητα όταν κάνεις τέτοια πράγματα. Απαραίτητο να παίζουμε με παίκτες που μεγάλωσαν στη Γαλλία. Από αθλητικής πλευράς είναι διασκεδαστικό, αλλά μειώνουμε τους εαυτούς μας με το να το κάνουμε αυτό για να νικήσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε και χωρίς τέτοια πράγματα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X