ΑΕΚ: Στην επόμενη φάση η ομάδα Κ-16 βόλεϊ κοριτσιών

ΑΕΚ: Στην επόμενη φάση η ομάδα Κ-16 βόλεϊ κοριτσιών
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της ΑΕΚ περιμένουν την κλήρωση της β' φάσης του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προκρίθηκε η ομάδα Κ-16 βόλεϊ κοριτσιών της ΑΕΚ βγάζοντας εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα και υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο προπονητής, Γιώργος Γιουβανάκογλου κάνοντας τον απολογισμό αυτής της πρώτης φάσης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ16. Η ομάδα μας κληρώθηκε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αλλά και πονηρό όμιλο. Δεν παίξαμε κανένα αγώνα με κανονική σύνθεση. Ξεπεράσαμε τιμωρίες – τραυματισμούς – ασθένειες γιατί ήμασταν ομάδα. Όλα τα κορίτσια μετά από 2 χρόνια απραξίας έχουν βρει τον ρόλο τους και τον ρυθμό τους. Η ομάδα πλέον παίζει συγκεκριμένο – σύγχρονο βόλεϊ, βγάζει υγεία και αυτό φαίνεται! Στην επομένη φάση λοιπόν αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Μοναδική ευχή να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστό βόλεϊ και στο 100% των δυνατοτήτων μας για  να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».  Στο μεταξύ την Πέμπτη 5/5/22 και ώρα 10:00΄ στα γραφεία της Ένωσης  θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β΄ Φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 ( Α΄-Β΄- Γ΄-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ και Ζ΄ Γκρουπ). Η έναρξη της Β΄ Φάσης  του πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16  θα γίνει: Για το Α΄ Γκρουπ  το Σαββατοκύριακο 7-8/5/22. Για τα Β΄- Γ΄-Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ και Ζ΄ Γκρουπ  το Σαββατοκύριακο  14-15/5/22».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X