Πρόγραμμα γεμάτο… τελικούς και 20.000€*

Πρόγραμμα γεμάτο… τελικούς και 20.000€*

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ!

Νέα εβδομάδα, καινούριος μήνας και σπουδαίες αναμετρήσεις έρχονται στο προσκήνιο από το ευρωπαϊκό καλεντάρι. Οι ημιτελικοί σε Champions League, Europa League και Conference League μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με τους επαναληπτικούς να προϊδεάζουν για πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Από εκεί και πέρα, στην ημερήσια διάταξη του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, βρίσκονται αναμετρήσεις από την αγγλική Championship, την Serie A και το εξ αναβολής ντέρμπι της Super League (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός). Στην πρώτη, η «δαιμονισμένη» Νότιγχαμ παίζει τα… ρέστα της για την απευθείας άνοδο κόντρα στην άμεση ανταγωνίστρια της, Μπόρνμουθ.

Στην Ιταλία, Σαλερνιτάνα και Βενέτσια έχουν μπροστά τους «εξάποντο» παραμονής. Η νικήτρια μπαίνει γερά στην διεκδίκηση της παραμονής, η χαμένη… χάνεται. Σε καλύτερη κατάσταση είναι η γηπεδούχος, προερχόμενη από αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0). Όσον αφορά το ματς της Τούμπας, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποφύγουν την ήττα, κατακτούν και μαθηματικά τον 47ο τίτλο της ιστορίας τους!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο Extra Match (Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

Τα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (03-05/05): Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ, Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, Όλγουεϊς Ρέντι-Μπόκα Τζούνιορς, Σαλερνιτάνα-Βενέτσια, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ, Ρέιντζερς-Λειψία, Ρόμα-Λέστερ, Μαρσέιγ-Φέγενορντ

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X