Τσέφεριν: «Πίστευα ότι η Σίτι θα πάρει το CL, αλλά η Λίβερπουλ είναι δυνατή και η Ρεάλ σαν γάτα με 10 ζωές»

UEFA: Ανακοίνωση-βόμβα με απειλές αποκλεισμού για όσες ομάδες συμμετέχουν στη κλειστή Λίγκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε κροατικό μέσο παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, δίνοντας την πρόβλεψή του για το νικητή του φετινού Champions League. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γαλλικό και το γερμανικό πρωτάθλημα, τη European Super League και την πιθανότητα ενός Final 4 για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Κάπως περίμενα ότι η Σίτι θα ήταν πρωταθλήτρια, αλλά τώρα η Λίβερπουλ είναι εξαιρετικά δυνατή και η Ρεάλ είναι σαν γάτα με 10 ζωές. Δεν έχουν άμυνα, αλλά ο Μπενζεμά γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο, ο Μόντριτς 36 και παίζει φανταστικά. Έχει τον Βινίσιους και οι υπόλοιποι δεν είναι κάτι. Ωστόσο, ξεφεύγουν. Παρόλα αυτά, προβλέπω αγγλικό τελικό», ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξη που έδωσε στο κροατικό Sportske.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ερωτηθείς για την κυριαρχία των αγγλικών συλλόγων, τόνισε: «Υπάρχουν πολλά χρήματα στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά όταν η ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ισχυρότερη τότε τα πρωταθλήματα συζητιούνται λιγότερο».

Όσον αφορά στην European Super League και το αν έχει οριστικά κλείσει αυτό το κεφάλαιο σημείωσε: «Τελείωσε. Προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους λίγο παραπάνω, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει έτσι κι αλλιώς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παντοδυναμία των Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν σε Μπουντεσλίγκα και Ligue 1 αντίστοιχα, τονίζοντας πως «και τα δύο αυτά πρωταθλήματα δεν είναι δυνατά. Δύο σύλλογοι κυριαρχούν. Ωστόσο υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός στην Ιταλία, χωρίς να είναι οικονομικά ισχυροί. Η Premier League έχει τη μεγαλύτερη παράδοση, οι οπαδοί είναι διαφορετικοί από ότι στην Ιταλία. Όταν είχαμε πόλεμο με την Super League μας βοήθησε να έχουμε Άγγλους οπαδούς. Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί δεν έκαναν τίποτα».

Ο Τσέφεριν χαρακτήρισε το Σίτι – Ρεάλ την καλύτερη διαφήμιση για το Champions League, ενώ σχετικά με το σενάριο ενός Final 4 στο Champions League ανέφερε: «είναι καλή ιδέα, αλλά χάνεις μερικά παιχνίδια. Δεν παίζεις εντός και εκτός έδρας και υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια για τους κατόχους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είναι πολύ νωρίς για να μοιραστούμε νέες ιδές με τα Μέσα, αλλά υπάρχουν σχέδια».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X