ΑΕΚ: Η Κ-21 βόλεϊ αγοριών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Η Κ-21 βόλεϊ αγοριών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε με 3-0 σετ από τον Μίλωνα και αποκλείστηκε από την τελική φάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η Κ-21 βόλεϊ αγοριών της ΑΕΚ τον Μίλωνα στο πλαίσιο της Ημιτελικής Φάσης των ομίλων Γ’ και Δ’ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για φέτος.

Η «Ένωση» παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε κάποιο σετ, έφτασε μία ανάσα σε κάθε σετ στο να το κατακτήσει, μένοντας όμως εκτός συνέχειας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία όλη τη χρονιά αγωνίζεται σε πολλές διοργανώσεις, καθώς βασικά της στελέχη ήταν ακρογωνιαίοι λίθοι και της ανδρικής ομάδας, αλλά και μικρότερων ομάδων στις υποδομές (Κ18, Κ17), δείχνοντας ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και μάλιστα λαμπρό. Ο προπονητής Άκη Χατζηαντωνίου μαζί με το προπονητικό τιμ των ακαδημιών έχουν πραγματοποιήσει φέτος πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες με την Κ-18 της ΑΕΚ να έχει επίσης μπροστά της τους αγώνες για την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 8-13, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 14-14. Η ομάδα του Μίλωνα έφτασε έως το 23-20, με τους «κιτρινόμαυρους» να μειώνουν έως τον πόντο (24-23), και τελικά να χάνουν το σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 8-4. Η ΑΕΚ κυνήγησε το σετ μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά (25-18).

Πραγματικό ντέρμπι έγινε και στο τρίτο σετ, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα (1-2, 2-3, 5-4, 7-7). Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει πρώτη στους 20 πόντους (18-20), αλλά τελικώς ηττήθηκε με 25-23 και 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-23

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Τσαρούχας, Θεοδόσης, Χαλίλης, Τσαμουδάλης, Καβαρινός, Θεοδοσίου (λ), Μάντζιος, Σαμουήλης, Καμαρινόπουλος, Νάσερ, Καρύδης, Τζούλας, Φωλιάς (λ).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X