Κώστας Τσίλης: «Μπορεί να βασιστεί μόνο σ' όσους παίκτες είναι στο 100%» (VIDEO)

Κώστας Τσίλης: «Μπορεί να βασιστεί μόνο σ' όσους παίκτες είναι στο 100%» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Κώστα Τσίλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για τη σεζόν.

Μετά το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη και το παιχνίδι της επομένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκός θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι μπορεί να κάνει.

Όπως φάνηκε και χθες η ΑΕΚ συνεχίζει να χάνει βαθμούς από ατομικά λάθη. Ταυτόχρονα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε λίγες αλλαγές κρίνοντας προφανώς πως δεν είναι έτοιμοι αρκετοί για το παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ μπορεί να βασιστεί στα παιχνίδι που απομένουν μόνο σε εκείνους που δηλώνουν 100% πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμοι.

Το σχόλιο του Κώστα Τσίλη

Δείτε το σχόλιο της ημέρας από τον αρθρογράφο του enwsi.gr Κώστα Τσίλη:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X