
Πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ επέβαλε η FIFA στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης για τους οπαδούς που χρησιμοποιούσαν λέιζερ στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Πριν από μερικούς μήνες η Σενεγάλη έκανε το 2/2 στα πέναλτι εις βάρος της Αιγύπτου, αφού μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τη νίκησε με αυτόν τον τρόπο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε σταθεί μοιραίος εκείνη τη βραδιά, καθώς αστόχησε στο δικό του πέναλτι, με τον αστέρα της Λίβερπουλ να δέχεται ασταμάτητο λέιζερ στα μάτια του από τους οπαδούς.
Η FIFA δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια κι επέβαλε έστω και καθυστερημένα πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης για τους οπαδούς που χρησιμοποιούσαν λέιζερ στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
❌FIFA, Mohamed Salah ve Mısır'lı oyunculara lazer tutan taraftarlardan dolayı Senegal Futbol Federasyonu'na 180 bin Dolar ceza verdi. pic.twitter.com/Jl6fPCcZ3y
— Fanatik (@fanatikcomtr) May 2, 2022
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Μία ακόμα κούπα που πρέπει να σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
- ΑΕΚ: Μέχρι και αύριο στα Τρίκαλα οι κούπες του νταμπλ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Παίρνει και τον Αλέξανδρο Πήλιο – Είναι ο μικρότερος αδερφός του Σταύρου
- Με πάθος, ψυχή και κόσμο η ΑΕΚ νικάει σήμερα (19:15) τον Ολυμπιακό και στέφεται Πρωταθλήτρια Ελλάδος!



Παπασταμάτης: «Την χρονιά που η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν γινόταν να μην πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην κορυφή»

Πίστονς: Θέλουν τον Μόντι Ουίλιαμς για την άκρη του πάγκου τους

Το νταμπλ της ΑΕΚ κάνει θραύση και στην Εθνική Ελβετίας! – Γιακίν για Τσούμπερ: «Ερχεται με τίτλους στο τσεπάκι, θα φέρει καλό feeling»

Δείτε ξανά όλο τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός και την απονομή στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος!

Μπιλμπάο: Ο Πονσαρνάου ανανέωσε έως το 2025