«Ο Σεμέδο έπαιξε με τη ζωή και τον χρόνο μου»

Σεμέδο

Για μια ακόμα φορά ο Ρούμπεν Σεμέδο γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τα εξωγηπεδικά του κατορθώματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο που αγωνίζεται στην Πόρτο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έγινε θέμα από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας για έναν ακόμα εξωγηπεδικό ζήτημα. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα κατηγορεί τον Πορτογάλο αμυντικό ότι την έστησε σε ραντεβού που είχαν κανονίσει.

«Έπαιξε με τη ζωή μου και με τον χρόνο μου», εμφανίζεται να είπε για τον Σεμέδο η εν λόγω γυναίκα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και η “A Bola”, εξηγώντας πως είχε κανονίσει να συναντηθεί μαζί του, πλήρωσε ταξί για τη μεταφορά της και στη συνέχεια την άφησε να περιμένει στο σπίτι του “δίπλα σε ένα χωράφι” τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όλα αυτά ενώ ο Σεμέδο βρίσκεται σταθερά εκτός αποστολής εδώ και καιρό και δεν έχει καταγράψει ούτε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Πόρτο. Τελευταία φορά αγωνίστηκε με τη Β ομάδα πριν ένα μήνα, όταν είχε αποβληθεί μάλιστα με απευθείας κόκκινη για “ντου” στον διαιτητή.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X