ΑΕΚ: Συσπείρωση για τους τελικούς - Έντονη κινητικότητα στον κόσμο για τον πρώτο τελικό της Παρασκευής στη Χαλκίδα

Εικόνες από την ΑΕΚ - Πυλαία
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών την Παρασκευή στο κλειστό της Χαλκίδας στον πρώτο τελικό με ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας στόχος χάθηκε για την ΑΕΚ η οποία ωστόσο δεν έχει τα περιθώρια να σταθεί περισσότερο στον τελικό Κυπέλλου καθώς έχει μπροστά της τους τελικούς του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Παρασκευή στην Χαλκίδα.

Είναι δεδομένο πως η απώλεια του Κυπέλλου στενοχώρησε περισσότερο από όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά το τμήμα αυτό έχει αποδείξει πολλές φορές πως στα δύσκολα βρίσκει πάντα αντίδραση. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, να ανασυνταχθεί άμεσα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι δεδομένο πως η τρίτη σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος θα μετριάσει την πίκρα και την απογοήτευση και φυσικά θα δώσει και στον κόσμο μια μεγάλη χαρά.

Σε αυτή την δύσκολη συνθήκη ο κόσμος όχι μόνο δεν γύρισε την πλάτη στην ομάδα αλλά δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει το τμήμα στις «μάχες» κόντρα στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσουν στο τέλος όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από χθες κιόλας η κινητικότητα ήταν έντονη με τους φίλους της ΑΕΚ να τηλεφωνούν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής για να ενημερωθούν για τα εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής στη Χαλκίδα. Η ΑΕΚ αναμένεται αύριο να ανακοινώσει επίσημα την διάθεση των εισιτηρίων ωστόσο είναι δεδομένο πως την Παρασκευή στη Χαλκίδα  η ομάδα θα έχει την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X