Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλίμα... μπαρούτι και αποχώρηση οπαδών στο 73'

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το πλάνο για ανακαίνιση του «Ολντ Τράφορντ» με αύξηση θέσεων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για φέτος ενδεχομένως να έχει περίεργο κλίμα, με τους οπαδούς να σχεδιάζουν αποχώρηση στο 73ο λεπτό και την ομάδα να μην ξέρει αν θα της βγει σε καλό ο «γύρος της εκτίμησης»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται απόψε (22:00) την Μπρέντφορντ του Κρίστιαν Έρικσεν και αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Ράνγκνικ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακόμα μια χρονιά πήγε στα σκουπίδια, η Γιουνάιτεντ δεν διεκδίκησε κανέναν τίτλο, μένει και εκτός 4άδας και η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Ενόψει της αναμέτρησης με τους «bees», μερίδα οπαδών σχεδιάζει αποχώρηση από τις εξέδρες στο 73ο λεπτό, ως διαμαρτυρία για τα 17 χρόνια ιδιοκτησίας της οικογένειας Γκλέιζερ.

Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις για να γίνει το γνωστό lap of honour, προκειμένου η ομάδα να χειροκροτήσει τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχει ανησυχία πως αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, με τους οπαδούς ν’ αποκοδοκιμάζουν, αφού δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος χαράς αυτή τη στιγμή στην ομάδα…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X