ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τακτικά βγήκε το πλάνο, έλειψαν οι επιλογές

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τακτικά βγήκε το πλάνο, έλειψαν οι επιλογές
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi,gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο ματς της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως για το χθεσινό ματς στην Τούμπα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν είχε και πολλά να κάνει ως προς την επιλογή της ενδεκάδας. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία του ματς, δεν είχε και πολλά να κάνει ούτε φέρνοντας ποδοσφαιριστές από τον πάγκο.

Το σίγουρο είναι πως αυτό που τακτικά είχε σχεδιάσει ο τεχνικός της ΑΕΚ μαζί με τον συνεργάτη του Ηλία Κυριακή, βγήκε σε μεγάλο βαθμό στο χθεσινό παιχνίδι. Ή για την ακρίβεια βγήκε, για όσο παίκτες κλειδιά  όπως ο Κριχόβιακ, είχαν δυνάμεις. Η ΑΕΚ βρήκε τρόπους να «τρυπήσει» την άμυνα του ΠΑΟΚ και να βγάλει ευκαιρίες για γκολ. Αντιθέτως, απειλήθηκε ελάχιστα και δέχθηκε γκολ πάλι από ατομικά λάθη.

Το ματς σε μεγάλο βαθμό πήγε όπως το είχε δουλέψει ο Οφρυδόπουλος και το πλάνο με τον σχηματισμό 4-3-3 αλλά και την ανάπτυξη και την πίεση στον αντίπαλο, λειτούργησε σχετικά καλά. Αυτό που έλειψαν, ήταν οι επιλογές από τον πάγκο για φρεσκάρισμα. Ο Οφρυδόπουλος επέλεξε να μην ρίξει στο ματς ούτε τον Σάκχοφ, ούτε τον Μοχαμάντι για να βάλει φρέσκα πόδια έστω στα άκρα. Δοκίμασε να φρεσκάρει τα χαφ με το ντεμπούτο Φράνσον, αλλά ο Σουηδός… απέφευγε την μπάλα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X