ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες στην Τούμπα, αλλά πλήρωσε ξανά και τα λάθη και έμεινε στο 1-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε πολύ περισσότερο να γίνει παράγοντας του παιχνιδιού και σε δυο φάσεις αντέδρασε σωστά. Σε σουτ του Σάστρε έξω από την περιοχή και σε εξ επαφής προσπάθεια για γκολ σε στατική φάση.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε πολλά χιλιόμετρα από την πλευρά του και έδωσε πολλές μάχες και με διαφορετικούς αντιπάλους. Κάποιες από τις μάχες τις κέρδισε, κάποιες τις έχασε. Δεν έχει κάνει κάποιο μεγάλο λάθος και τις περισσότερες φορές κράτησε σωστά την θέση του. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά αλλά όχι αποτελεσματικά.

Σίμος Μήτογλου: Στις δικές του προσωπικές μονομαχίες με τους φορ του ΠΑΟΚ, τις περισσότερες φορές βγήκε κερδισμένος. Επίσης τις περισσότερες φορές είχε σωστά τοποθετήσεις και έκανε καλές εκτιμήσεις σε φάσεις. Υπήρχαν και φάσεις μέσα στο ματς τις οποίες δεν διαχειρίστηκε σωστά, αλλά δεν ήταν πολλές.

Γιώργος Τζαβέλλας: Στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, άρχισε από τα πόδια του να γίνεται δύσκολη η ζωή της ΑΕΚ στο να μπορέσει να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από την περιοχή της. Κατά τα άλλα έβαλε δυναμισμό στο παιχνίδι του και παρότι έχασε και κάποιες προσωπικές μονομαχίες από τον Τσόλακ, τις περισσότερες τις κέρδισε. Επίσης προσπάθησε να κάνει και παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια.

Εχσάν Χατζισαφί: Καλό ματς έκανε ο Ιρανός μπακ στην Τούμπα. Αν μάλιστα δεν είχε συνεισφέρει και αυτός ώστε να γίνει το λάθος στο γκολ του ΠΑΟΚ, θα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ. Πήγε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ στα ανεβάσματά του, ταλαιπώρησε πολύ την ανασταλτική λειτουργία του αντιπάλου.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Όσο είχε δυνάμεις, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ίσως και του γηπέδου. Με σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια, με γρήγορο και σωστό άνοιγμα του παιχνιδιού της ομάδας, με βοήθειες σημαντικές στην ανασταλτική λειτουργία και με ασίστ στο γκολ του Άμραμπατ. Όταν κάποια στιγμή κουράστηκε, είχε και λάθος επιλογές.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έπαιξε και πάλι στον ρόλο του κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Γενικώς στο ματς έβγαλε πολλή δουλειά. Έτρεξε πολύ και προσπάθησε να καλύψει πολλά κενά στην μεσαία γραμμή και μάλιστα το έκανε με σωστό τρόπο. Όμως με την μπάλα στα πόδια του, είχε αρκετές βιαστικές και λανθασμένες επιλογές.

Πέτρος Μάνταλος: Δεν μπήκε καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού και μάλιστα στη συνολικά σχετικά καλή λειτουργία του σχηματισμού που είχε επιλέξει ο Οφρυδόπουλος, ήταν ο αδύναμος κρίκος. Δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά την ομάδα, καθώς δεν είχε σωστές επιλογές. Ενώ από ένα σημείο και μετά, ήταν και πολύ νευρικός.

Στίβεν Τσούμπερ: Χρεώνεται την καθοριστική λάθος πάσα, στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ, παρόλο που δεν είναι μόνο δική του ευθύνη. Γενικώς είχε μεγάλη διάθεση, πήρε μπάλες και πρωτοβουλίες από την πλευρά του, όμως και πάλι στην τελική προσπάθεια είχε ζήτημα και δεν την έκανε σωστά. Ωστόσο ήταν μέσα στις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Έπαιξε σε ρόλο σέντερ φορ, αλλά επί της ουσίας αυτό που έκανε ήταν να έχει απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις στην γραμμή κρούσης. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν αυτός που έχασε και τις πιο σημαντικές ευκαιρίες της ΑΕΚ για να φύγει με το διπλό από την Τούμπα. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Παρόλο που κάποιες φορές είχε χώρο μπροστά του και βρέθηκε στο ένας εναντίον ενός με τον αντίπαλο μπακ, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Ενώ στην καλύτερη ευκαιρία που είχε για να απειλήσει, γλίστρησε πάνω που πήγε να εκτελέσει.

Αλεξάντερ Φράνσον: Ήταν η πρώτη κίνηση του Οφρυδόπουλου από τον πάγκο. Έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο στα περίπου επτά λεπτά που αγωνίστηκε, δεν πρέπει καν να ακούμπησε την μπάλα. Και σε μια εναέρια μονομαχία που θα μπορούσε να βρεθεί, δεν πήδηξε καν να διεκδικήσει την φάση.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στις καθυστερήσεις μπήκε και ως εκ τούτου δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε είναι ζήτημα να έπαιξε ένα δίλεπτο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X