Στάνκοβιτς: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με την διαιτησία - Καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη»

Στάνκοβιτς: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με την διαιτησία - Καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να τονίζει πως θα είναι καταστροφή αν η ομάδα δεν βγει στην Ευρώπη ενώ σχολίασε και την διαιτησία του Καμπάκοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ισοπαλία και την εικόνα του ματς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το ατομικό λάθος που κόστισε ξανά στην ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια. Σκοράραμε, δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του, εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση μας, και οι δύο ομάδες την έχασαν. Στο δεύτερο δημιούργησαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Τελικά φεύγουμε με ένα βαθμό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήρθαμε να κερδίσουμε, φεύγουμε με ένα βαθμό. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς, πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε εντός έδρας για να βγούμε στην Ευρώπη στο τέλος».

Για την ευκαιρία του Ολιβέιρα στο τέλος: «Δεν μπήκε γκολ κι αυτό ήταν το σημαντικό. Σε αυτή τη στιγμή νομίζω ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι».

Για τον Αλμέιδα: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στην έξοδο στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια. Μετά από αυτό πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε για τον νέο προπονητή».

Για τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με τη διαιτησία. Υπήρξαν λάθη σε φάσεις 50-50. Δεν βοηθηθήκαμε. Ένα παράδειγμα η φάση που κόπηκε όταν είχαμε ευκαιρία για αντεπίθεση. Θα μπορούσε να μετατραπεί σε ευκαιρία, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία».

Για τη μάχη της Ευρώπης: «Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς στην έδρα μας. Θα είναι καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας προσηλωμένο στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X