Μπρέικ με φοβερό Αντετοκούνμπο για Μπακς (89-101) μέσα στη Βοστώνη (VIDEO)

Μπρέικ με φοβερό Αντετοκούνμπο για Μπακς (89-101) μέσα στη Βοστώνη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καταγράφει τριπλ-νταμπλ και την άμυνα των Μπακς να είναι επιπέδου… Σέλτικς, τα «ελάφια» έφτασαν στο μπρέικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία καταπληκτική εμφάνιση στο TD Garden οι Μπακς σκόρπισαν τους Σέλτικς με… το καλημέρα με 101-89, κάνοντας το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής.

Αν και πολλοί περιμέναν η άμυνα των «κελτών» να βάλει δύσκολα στα «ελάφια» και κυρίως στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν τα «ελάφια» που… «δάγκωναν» στην άμυνα, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους.

Έτσι, με εξαίρεση το πρώτο δωδεκάλεπτο που οι Σέλτικς πήραν αρχικά ένα προβάδισμα και στη συνέχεια βρέθηκαν πίσω με μικρή διαφορά, οι Μπακς ήταν απολύτως κυρίαρχοι για το υπόλοιπο του αγώνα!


Ο Γιάννης ήταν για ακόμα ένα ματς απίστευτος, σημειώνοντας το δεύτερο triple double της καριέρας του στα playoffs με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Σπουδαίος και ο Τζρου Χόλιντεϊ, που έπαιξε και για τον απόντα Κρις Μίντλετον, με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα.


Για τους «κέλτες», οι οποίοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στα φετινά playoffs, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 21 πόντους, ενώ ο Μάρκους Σμαρτ (10 π.) τραυματίστηκε στον ώμο, αποχώρησε προσωρινά, όμως επανήλθε στο παρκέ με αυταπάρνηση.


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X