Αλλο ματς είδε ο Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Αλλο ματς είδε ο Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αξίζαμε κάτι καλύτερο»
Photo Credits: INTIME

Εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 απέναντι στον μέτριο ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε άλλο ματς καθώς ανέφερε ότι η ομάδα του κυριάρχησε και άξιζε κάτι καλύτερο από τον έναν βαθμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Αν με ρωτάγατε πριν το παιχνίδι, θα έλεγα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της κατάστασης μας, έχουμε παίξει 16 περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τις άλλες ομάδες, που είναι περίπου 3 μήνες διαφορά. Εξαιτίας αυτών υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τραυματισμών, φόρμας. Προερχόμασταν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο παίξαμε περισσότερα από 90 λεπτά ήμουν σίγουρος πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Βλέποντας όλη την εικόνα και με την ευκαιρία που είχαμε στο τέλος, είμαι δυσαρεστημένος που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα η ΑΕΚ ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε κάπως το μυαλό μας γιατί δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε, αλλά έτσι είναι ο κανονισμός. Συνολικά αξίζαμε κάτι καλύτερο.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τόσο ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το ένα δύσκολο παιχνίδι μετά το άλλο, Μαρσέιγ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμα, αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να το διαχειριστούμε. Πρέπει να υπολογίζεις το ρίσκο του τραυματισμού και της επιβάρυνσης. Ελπίζω να έχουμε επιστροφές για το ματς της Τετάρτης, θα το δούμε μέρα με τη μέρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X