Μεταξάς: «Το σκορ ήρθε από περίεργα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!»

Μεταξάς: «Το σκορ ήρθε από περίεργα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!»
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τα όργια στο Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το σπρώξιμο του Καραντώνη, ο οποίος κράτησε παραπάνω καθυστερήσεις από όσες έδειξε, για να κερδίσει 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ηρακλή Μεταξά στις δηλώσεις του μετά το ματς να τονίζει πως το τελικό σκορ προήλθε από περίεργα πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια πολύ κοντά στον ένα βαθμό. «Όχι μόνο στον ένα βαθμό γιατί είχαμε και αντεπίθεση που μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Την μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε. Μπορούμε να επηρεάσουμε το πρώτο κακό μισάωρο, παίξαμε με φόβο για 30 λεπτά. Ευτυχώς στο δεύτερο το διορθώσαμε και είδαμε ωραίο ματς».

Λέγατε ότι πάμε για νίκες μέχρι το τέλος: «Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Όλα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X