Ιταλία: Εντοπίστηκε φορτίο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη που είχε 654 κιλά κοκαΐνη (VIDEO)

Ιταλία: Εντοπίστηκε φορτίο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη που είχε 654 κιλά κοκαΐνη (VIDEO)

Φορτίο με 654 κιλά κοκαΐνη που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε από τις αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παράνομο εμπόρευμα με 654 κιλά κοκαΐνη με προορισμό την Θεσσαλονίκη είχε φορτωθεί από το λιμάνι του Γκουαγιακίλ στον Ισημερινό και ήταν κρυμμένο σε κούτες που μετέφεραν μπανάνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η αξία της υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι διακινητές θα αποκόμιζαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια καθώς πρόκειται για 654 κιλά καθαρής κοκαΐνης, η οποία μετά από επεξεργασία θα τετραπλασιαζόταν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε συνεργασία με τους κομάντο της ιταλικής ακτοφυλακής εντόπισαν τα ναρκωτικά στο λιμάνι του Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα κοντέινερ ήταν ναυλωμένα από μια μεταφορική εταιρία.

Τις επόμενες ημέρες, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό αναμένεται να ζητήσουν επίσημη ενημέρωση από τις ιταλικές αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνα για το κύκλωμα που περίμενε τα ναρκωτικά στην Θεσσαλονίκη.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X