Πυλαία: Η ομάδα που πέτυχε ένα αθλητικό θαύμα

Πυλαία: Η ομάδα που πέτυχε ένα αθλητικό θαύμα

Η Πυλαία με την κατάκτηση του Κυπέλλου σημείωσε την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ομάδα με εννιά χρόνια ίδρυσης ονόματι, Πυλαία χθες το βράδυ (30/04) κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ, την κορυφαία ομάδα της χώρας με διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Η παρέα αυτή από την Θεσσαλονίκη, πήγε στο Final-4 του κυπέλλου στη Κοζάνη, απέναντι στα τρία… θηρία του ελληνικού χάντμπολ: τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Στον ημιτελικό κέρδισε άξια τον ΠΑΟΚ και στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, όλοι πίστευαν ότι θα πάει για μία αξιοπρεπή… ήττα καθώς είχε ήδη κάνει την υπέρβαση. Η ομάδα του Χ. Ανανιάδη όμως όχι μόνο δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και πήρε το τρόπαιο που είναι και το πρώτο της 9χρονης μόλις ιστορίας της.

Ενας μόνο επαγγελματίας στην ομάδα

Μία ομάδα η οποία αποτελείται από φοιτητές και υπαλλήλους κυρίως και μόνο έναν επαγγελματία χαντμπολίστα. Αυτός είναι και ο πρώτος της σκόρερ, ο Κώστας Τσαμεσίδης

Από εκεί και πέρα, η ομάδα με το… 1/10 του μπάτζετ της ΑΕΚ, έχει:

Φοιτητές: Μπάτζιος (ιατρική), Αντωνιάδης (μηχανολόγος), Παπαγεωργίου (πολιτικός μηχανικός), Γιώργος Ελευθεριάδης, Κώστας Κουκμίσης, Βαλάντης Ελευθεριάδης (οικονομικά), Μπαμπατζανίδης (αρχαιολογία), Γιαννακόπουλος (θεατρικές σπουδές).

Επίσης η ομάδα έχει στο ρόστερ της έναν δικηγόρο (Τριανταφυλλίδης), έναν οικονομολόγο (Νίκος Κουκμίσης), έναν χημικό (Αλατσατιανός), έναν διατροφολόγο (Αλεξανδρίδης), έναν μηχανολόγο (Γιαννακίδης), έναν γεωπόνο (Ζαφείρης), έναν ιδιωτικό υπάλληλο (Ορφανουδάκης), έναν βιολόγο (Σαμαράς), έναν που ασχολείται με την φαρμακευτική (Πεχλιβάνης) και έναν ιδιοκτήτη καταστήματος (Μέτσης).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X