ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού

ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τις ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ η οποία μετά το πρωτάθλημα στους Νέους κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην κατηγορία Κ-12.

Οι μικροί του Χρήστου Χριστόπουλου επικράτησαν με 5-2 της Σχολικής Παναθηναϊκού Ψυχικού στον δεύτερο τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ ο Τσιάκας που πέτυχε 4 γκολ ενώ το πέμπτο τέρμα της ΑΕΚ σημείωσε ο Αρωνιάδης.

Ο προπονητής, Χρήστος Χριστόπουλος σχολίασε για την κατάκτηση του τίτλου: «Περηφάνια μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδος του πρωταθλήματος Futsal της κατηγορίας Κ-12.Μια χρόνια δύσκολη που στο τέλος δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των αθλητών μου. Αυτά τα παιδιά πραγματικά θα είναι το μέλλον του συλλόγου Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προκατόχους μου για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει από τα πρώτα χρόνια ενασχόλησης των συγκεκριμένων αθλητών».

Δείτε φωτογραφίες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ-12 της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού ΑΕΚ: Πρωταθλητές οι Κ-12 Futsal - Νίκησαν (5-2) στον τελικό τον ΑΠΟ Ψυχικού

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X