Ο Αλμέιδα στην Τούμπα, οι συνεργάτες του σε Καραϊσκάκη-Λεωφόρο!

ΑΕΚ: Εικόνες από την άφιξη Αλμέιδα στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Στην Τούμπα θα βρεθεί σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα για να δει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θα δουν τα άλλα δύο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε χθες το βράδυ ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής σήμερα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να δει από τα μπουθ της Τούμπας τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League.

Ταυτόχρονα, οι συνεργάτες του δεν θα τον ακολουθήσουν στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να βρεθούν σε Λεωφόρο και Φάληρο, για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Αρης και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ της Super League. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματίσει να δουν αγώνες και των πλέι άουτ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να προγραμματίσουν την επιστροφή τους στην Αργεντινή για την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Οσον αφορά τα τυπικά και… επίσημα, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συνταχθούν και να υπογραφούν τα συμβόλαια και να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα σε Αλμέιδα (και το 6μελές τιμ του) και ΑΕΚ που θυμίζουμε ότι αφορά συνεργασία δύο χρόνων με οψιόν για ακόμα έναν.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X