Μπακασέτας: «Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου»

Μπακασέτας: Μένει εκτός για τρεις εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «παρέα» του Τάσου Μπακασέτα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της κόντρα στην Αντάλιασπορ (2-2), πήρε τον ένα βαθμό που χρειαζόταν και πλέον είναι και μαθηματικά η πρωταθλήτρια της Super League Τουρκίας.

Η Ελληνας άσος μετά τον αγώνα δήλωσε πανευτυχής, ενώ ανέφερε πως είναι τιμητικό για τον ίδιο, το ότι κατάφερε να μοιράσει χαρά στους φίλους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Η ιστορία αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή επιστρέφει πράγματα. Μπορεί να δεις κανείς που ήμασταν πριν τρία χρόνια και που είναι ήμερα η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα μία δουλειά, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ.

Το πετύχαμε όλοι μαζί: οι παίκτες έδωσαν ό,τι μπορούσαν, το επιτελείο. Όλοι βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτή τη θέση και είναι μεγάλη τιμή για μένα, για όλους τους παίκτες, γιατί αυτή η πόλη άξιζε αυτή τη χαρά. Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X