Το βίντεο από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που διέρρευσε 57 χρόνια μετά

Το βίντεο από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που διέρρευσε 57 χρόνια μετά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δυο ηθοποιοί που άφησαν ιστορία, τόσο με το ταλέντο τους, όσο και την προσωπική τους ζωή, μπορεί να έζησαν ευτυχισμένοι και να είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά κάθε τους στιγμή προκαλούσε έντονο ενδιαφέρον στο κοινό.

Μπορεί να έχουν περάσει 26 χρόνια από το θάνατο της θρυλικής Ελληνίδας ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη όμως παραμένει αξέχαστη στο κοινό.

Πριν λίγες ώρες, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από την τελετή που έλαβε μέρος στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς με την ηθοποιό να κλέβει φυσικά όλα τα βλέμματα.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δείτε εδώ το βίντεο από τον γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που διέρρευσε 57 χρόνια μετά

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X