Μετά τον Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα ετοιμάζεται να υπογράψει νέο «χρυσό» συμβόλαιο με τη Σίτι

Γκουαρντιόλα: Στα ημιτελικά του Champions League για 9η φορά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα οδηγεί την Μάντσεστερ Σίτι προς την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος Αγγλίας, με τον Καταλανό τεχνικό να είναι έτοιμος και για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τους «Πολίτες».

Όπως είναι λογικό οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνει ο Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Σίτι και για αυτό τον λόγο ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα χνάρια της Λίβερπουλ και να του προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι για την υπογραφή νέου συμβολαίου το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα ακόμη πιο πλουσιοπάροχου, που ενδέχεται να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η επέκταση του συμβολαίου του Καταλανού τεχνικού θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025 και οι υπογραφές θα πέσουν μετά το φινάλε της σεζόν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X