Λουτσέσκου: «Καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ - Περιμένω έντονο ματς»

Λουτσέσκου: «Καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ - Περιμένω έντονο ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει πως περιμένει έντονο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την διαχείριση της κούρασης: «Πείτε μου το τελευταίο δίμηνο ποιο παιχνίδι δεν ήταν ντέρμπι. Όλο αυτό το διάστημα για εμάς κάθε τρεις ημέρες έχουμε ένα ντέρμπι. Θα προτιμούσα να το χαρακτηρίσω ως ένα σημαντικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, προερχόμαστε από παιχνίδια που είναι του να είσαι ή να μην είσαι. Πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε αυτή τη νοοτροπία, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια δεν είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Ο Μιτρίτσα βρίσκεται σε ένα καλύτερο επίπεδο. Την συγκεκριμένη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σημείο που θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν πρέπει να χάνουμε το πνεύμα μας, το να θέλουμε να παλέψουμε, αυτή είναι η νοοτροπία μας και ο οδηγός μας».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ο ρόλος των πλέι οφ αυτός είναι να υπάρχουν ανακατατάξεις και δυνατά παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως ο νέος προπονητής να έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι έντονα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X