ΑΕΚ: Προβληματισμένος και ενοχλημένος από την απώλεια του Κυπέλλου ο Σταμάτης Παπασταμάτης

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά τον χαμένο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος του αγώνα με τη Πυλαία βρήκε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, το προπονητικό τιμ να μη μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο που χάθηκε ο τελικός του Κυπέλλου.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και ενοχλημένος από την απώλεια του τροπαίου ήταν και ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης. Ο ίδιος Θεωρεί ανεπίτρεπτο που χάθηκε το τρόπαιο κόντρα στην Πυλαία και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Η στεναχώρια είναι μεγάλη σε όλο το τμήμα για την αποψινή βραδιά αλλά η ΑΕΚ έχει μπροστά της το πρωτάθλημα Ελλάδος και οφείλει απέναντι στον εαυτό της, στην ιστορία της και στον κόσμο της, να σηκώσει αμέσως κεφάλι και να επικεντρωθεί στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Όλοι στην ΑΕΚ, με πρώτο τον κύριο Παπασταμάτη, συνεχάρησαν φυσικά την Πυλαία για την τεράστια επιτυχία της και θεωρούν πανάξια την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X