Το μεγαλείο της ΑΕΚ τελειωμό δεν έχει - Ο MVP του τελικού, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης είναι «κιτρινόμαυρος»

Το μεγαλείο της ΑΕΚ τελειωμό δεν έχει - Ο MVP του τελικού, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης είναι «κιτρινόμαυρος»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης έκανε το παιχνίδι της ...ζωής του κόντρα στην ομάδα του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης ήταν σήμερα ο μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, οδηγώντας την Πυλαία στην κατάκτηση ενός ιστορικού τροπαίου.

Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι πως ο νεαρός τερματοφύλακας που δικαίως αναδείχτηκε και MVP του τελικού ανήκει στην ΑΕΚ. Η ομάδα τον παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι στην Πυλαία με την μορφή δανεισμού για να μπορέσει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί. Με την εξαιρετική του εμφάνιση επιβεβαιώνει βέβαιο και το μεγαλείο της ΑΕΚ αλλά και τους …κανόνες έντιμου ανταγωνισμού καθώς αν επρόκειτο για άλλη ομάδα ο παίκτης μπορεί και να μην έπαιζε καν. Στην ΑΕΚ ωστόσο παρά την πίκρα του χαμένου Κυπέλλου τον επιβράβευσαν για την εμφάνιση του και την ώρα της απονομής καταχειροκροτήθηκε και από τους παίκτες της «Ένωσης». Ο Δημήτρης Μπαμπατζανίδης πραγματοποίησε το παιχνίδι της ζωής του κόντρα στην …ομάδα την οποία ανήκει. Η ΑΕΚ ξεχώρισε και σε αυτό!

 

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X