ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εφτασε στην Ελλάδα ο Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε το βράδυ του Σαββάτου ο Ματίας Αλμέιδα, τον οποίον υποδέχθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου εκ μέρους της ΠΑΕ.

Ο Αργεντίνος έφτασε στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης και αύριο θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να δει από τα μπουθ της Τούμπας τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Super League.

Οι συζητήσεις και οι επαφές επί επαφές επί ελληνικού εδάφους θα γίνουν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέχει αυτή τη στιγμή για όλους στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ούτε ο Αλμέιδα, αλλά ούτε και οι συνεργάτες του θα μείνουν από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν στην Αθήνα, καθώς ότι έχει να κάνει με παρουσιάσεις-ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα – Δείτε εικόνες και VIDEO του enwsi.gr

Δείτε:

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X