Ρεάλ Μαδρίτης: Έριξε 4άρα στην Εσπανιόλ και σήκωσε το 35ο πρωτάθλημα!

Ρεάλ Μαδρίτης: Έριξε 4άρα στην Εσπανιόλ και σήκωσε το 35ο πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Εσπανιόλ με 4-0 και κατέκτησε μαθηματικά το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ήταν από την αρχή η πιο σταθερή ομάδα. Αυτή με την πιο παραγωγική επίθεση και την πιο στιβαρή άμυνα. Αυτή με τον πρώτο σκόρερ. Αυτή που μπορούσε να αναστηθεί και να ανατρέψει κάθε σκορ με τον πιο μαγικό τρόπο.

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ αντίπαλος. Η Μπαρτσελόνα βγήκε από νωρίς εκτός μάχης, η Σεβίλλη δεν το πίστεψε ποτέ ότι μπορεί να πάρει αυτό το πρωτάθλημα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το κλίμα ήταν εορταστικό, αφού η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήθελε έναν βαθμό απέναντι στην Εσπανιόλ για να πανηγυρίσει το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η σέντρα δόθηκε τιμητικά από τον Ράφα Ναδάλ, οι Καταλανοί έμοιαζαν με τον κομπάρσο της φιέστας, δεν ενόχλησαν με την παρουσία τους.

Δύο γκολ του Ροντρίγκο από το πρώτο μέρος (33’, 43’) έδιωξαν κάθε αμφιβολία για το αν θα ανοιχτούν οι σαμπάνιες, από εκεί και μετά αυτό που προείχε για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν η συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μόντριτς έπαιξε μόνο μία ώρα, ο Κρόος και ο Μπενζεμά μπήκαν στο τελευταίο ημίωρο για να πάρουν το χειροκρότημα.

Η βασίλισσα σκόραρε άλλες δύο φορές με τους Μάρκο Ασένσιο (55’), Μπενζεμά (81’) για να φτάσει στο θριαμβευτικό 4-0, δείγμα της απόλυτης ανωτερότητας της στο γήπεδο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X