Ντόρτμουντ - Μπόχουμ 3-4: «Έσβησε» το χατ-τρικ του Χάαλαντ και σφράγισε παραμονή

Ντόρτμουντ - Μπόχουμ 3-4: «Έσβησε» το χατ-τρικ του Χάαλαντ και σφράγισε παραμονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρελό» ματς στο «Signal Iduna Park», θρίαμβος παραμονής για τη Μπόχουμ και… ακόμα ένα κάζο στην αλυσίδα της φετινής Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί παρά το ότι ανέτρεψα το εις βάρος τους 0-2 με χατ-τρικ του Έρλινγκ Χάαλαντ, υπέστησαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και εν τέλει ηττήθηκαν από τους Βαυαρούς (3-4), οι οποίοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στη Bundesliga της επόμενης περιόδου.

Χωρίς τον τιμωρημένο Κώστα Σταφυλίδη και με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στον πάγκο, η Μπόχουμ έκανε ιδανικό ξεκίνημα με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο από Πόλτερ (3′) και Χόλτμαν (8′). Ωστόσο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ εμφανίστηκε αποφασισμένος να «λάμψει» μετά από καιρό και χάρη σε ισάριθμα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα (18′, 30′). Στο 62′, μάλιστα, ο Νορβηγός σούπερ σταρ συμπλήρωσε και το χατ-τρικ για την ανατροπή από ασίστ του Ρόις, πιθανότατα το τελευταίο του ως ποδοσφαιριστής των Βεστφαλών.

Το φινάλε, όμως, ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Λοκάντια ισοφάρισε στο 81′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάντοβιτς από την άσπρη βούλα πέτυχε ανατροπή στην ανατροπή, κλειδώνοντας με… στυλ τη σωτηρία για την ομάδα του που ξέφυγε στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X