ΑΕΚ: Ιστορική επιτυχία για την ομάδα Νέων πόλο γυναικών - Προκρίθηκε στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος!

Εικόνες από το ΝΕ Πατρών-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Για πρώτη φορά η ΑΕΚ συμμετέχει στους τελικούς του πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα των Νέων Γυναικών πόλο της ΑΕΚ, καθοδηγούμενη από την Κατερίνα Οικονομοπούλου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε αήττητη στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Αύριο στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας θα διεκδικήσει αρχικά την είσοδο της στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό ή την Βουλιαγμένη και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα έχει μια 2η ευκαιρία για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου απέναντι στην ηττημένη ομάδα του άλλου ημιτελικού. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το πρωί στις 10:15 ενώ η μεγάλη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο θα γίνει στο ίδιο κολυμβητήριο στις 17:30.

H Κατερίνα Οικονομοπούλου δήλωσε στο enwsi.gr: Είμαι πολύ χαρούμενη για τα κορίτσια μας γιατί όλο τον χρόνο έχουν προσπαθήσει πολύ παίζοντας ουσιαστικά σε 2 πρωταθλήματα αφού σε συνεργασία με την Κική Λιώση τις εμπιστευόμαστε με αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενες και στην Α1 Εθνική κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε αύριο να περάσουμε στον μεγάλο τελικό, πράγμα πολύ δύσκολο απέναντι σε καταξιωμένες ομάδες αλλά σίγουρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρει ένα μετάλλιο στην κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ. Αυτό θα είναι το επιστέγασμα του όλου σχεδιασμού της διοίκησης για την ενσωμάτωση νέων παιδιών τα οποία θα αποτελέσουν το αύριο του πόλο της ΑΕΚ. Ζητάμε την συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ στους αυριανούς τελικούς. Το αξίζουν και το χρειάζονται τα κορίτσια μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X