Premier League: Διπλό, κορυφή και... αναμονή για Λίβερπουλ! (VIDEO)

Premier League: Διπλό, κορυφή και... αναμονή για Λίβερπουλ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Ναμπί Κεϊτά η Λίβερπουλ πέρασε από το Saint James’ Park κόντρα στην Νιούκαστλ (0-1) και με αγώνα περισσότερο πάνω από την Σίτι.

Οσο πιο πιο κοντά φτάνουμε στο φινάλε, τόσο πιο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί σε κάθε ματς και το ζητούμενο το πέτυχε η Λίβερπουλ. Σε έναν αγώνα που το 0-1 δεν λέει την αλήθεια, η ομάδα του Κλοπ παρά το rotation είχε τις φάσεις για πιο «καθαρή» νίκη, όμως ακόμα κι έτσι πέρασε στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι που θα παίξει αργότερα εκτός έδρας με την Λιντς. Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος και το ενδιαφέρον δεν χάνεται ούτε στιγμή στην Premier League.


Δυνατά μπήκαν στο ματς οι Reds και αφού απείλησαν με Ναμπί Κεϊτά και Φαν Ντάικ, ο πρώτος έκανε τη ζημιά στους γηπεδούχους στο 19’. Ο Ντιόγκο Ζότα του πέρασε εκπληκτικά την μπάλα και εκείνος αφού απέφυγε τον Ντουμπράβκα σούταρε ανάμεσα σε δύο αμυνόμενους που βρίσκονταν πάνω στη γραμμή. Και με έναν τρομερό τρόπο το 0-1 έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε.

Στο 34’ οι Reds έφυγαν στην κόντρα αλλά ο Ντουμπράβκα μπλόκαρε το σουτ του Μανέ και με την κατοχή να έχει φτάσει στο 26% – 74%, στο 41’ ο keeper της Νιούκαστλ έβγαλε και την κεφαλιά του Ζότα.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις δεν έλειψαν από την Λίβερπουλ, που όμως δεν καθάρισε ποτέ το ματς. Στο 63’ ο Τζο Γκόμες [ξεκούρασε τον Αλεξάντερ-Αρνολντ] γύρισε πάρε-βάλε στον Μανέ αλλά εκείνος πλάσαρε άουτ, στο 70’ ο Τάργκετ έκοψε την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάσει σε κενό τέρμα στον Σαλάχ και στο 73’ σε τρελό τετ-α-τετ ο Ζότα έκανε το βολέ πάνω στον Ντουμπράβκα.

Προς το τέλος ο Πορτογάλος είδε τον Ντουμπράβκα να του λέει ξανά «όχι» σε αριστερό σουτ και στο 85’ ήταν η σειρά του Ντίας να χάσει ευκαιρία εξαιτίας του τερματοφύλακα της Νιούκαστλ για να διατηρηθεί το 0-1 μέχρι το φινάλε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X