ΑΕΚ: Στην αποστολή για Τούμπα, Τζούντα Γκαρσία και Μουστακόπουλος!

ΑΕΚ: Στην αποστολή για Τούμπα, Τζούντα Γκαρσία και Μουστακόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Οι απουσίες φέρνουν παίκτες της ΑΕΚ Β' στην αποστολή της Ένωσης για την Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παίζει αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την επικράτηση στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί.Οι Σέρχιο Αραούχο, Ντάρκο Γέβτιτς, Αντρέ Σιμόες, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιάν Λε Ταλέκ είναι εκτός αποστολής είτε λόγω προβλήματος, είτε έπειτα από επιλογή του Έλληνα τεχνικού.

Έτσι, ο Οφρυδόπουλος επέλεξε να γεμίσει την αποστολή του για την Τούμπα με παίκτες από την ΑΕΚ Β’ και συγκεκριμένα δύο από τα παιδιά που ξεχώρισαν. Ο λόγος για τον Γιώργο Μουστακόπουλο και τον Τζούντα Γκαρσία ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μαζί με τον αδερφό του, Λιβάι.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ Β’ έχει κλείσει τις υποχρεώσεις της για την Super League 2 από την Τετάρτη και το 2-2 με τη Κηφισιά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X