Μπακασέτας: «Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2018 ήταν πανάξιο - Γιατί αρνήθηκα να πάω στον Ολυμπιακό» (VIDEO)

Μπακασέτας: «Ο κόσμος προσπάθησε να μας αφυπνίσει- Το μόνο που θέλουμε είναι να γράψουμε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Το πρωτάθλημα που πήρε με την ΑΕΚ το 2018 θυμήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πανάξιο πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ θυμήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας!

Ο Ελληνας άσος, που ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής Τουρκίας, άνοιξε το σπίτι του με θέα τη Μαύρη Θάλασσα στον Θοδωρή και τον Αριστοτέλη από τους Betarades και αφηγείται άγνωστες πτυχές της καριέρας του.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τα πρώτα του χρόνια στο ποδόσφαιρο και την επιλογή του να πάει στον Αστέρα Τρίπολης και όχι στον Ατρόμητο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018.

Ενα πρωτάθλημα που αμφισβητήθηκε, αλλά ο Μπακασέτας ξεκαθάρισε πως «Το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2018 ήταν πανάξιο».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πως βίωσε την εποχή μετά το πρωτάθλημα και ποια ήταν η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκτός αυτού, ακόμη μία χαρακτηριστική στιγμή στην καριέρα του ήταν η στιγμή που αποφάσισε να φορέσει τα… κιτρινόμαυρα και όχι τα ερυθρόλευκα, με τον αρχηγό της Εθνικής να εξηγεί τους λόγους.

Δείτε τη συνέντευξη του Τάσου Μπακασέτα:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X