Προτάσεις στοιχήματος: Τα καλύτερα σημεία του Σ/Κ ανά κατηγορία

Προτάσεις στοιχήματος: Τα καλύτερα σημεία του Σ/Κ ανά κατηγορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Επτά επιλογές σε αποδόσεις από 1.49 μέχρι 5.50 στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το φαβορί

Τρεις σερί νίκες μετά την αλλαγή στον πάγκο για την Ιντερνασιονάλ και μπροστά της ένα παιχνίδι εντελώς στα μέτρα της. Βαριά φανέλα η ίδια, απέναντι στη νεοφώτιστη Αβάι που στο μοναδικό φετινό εκτός έπεσε αμαχητί.

Iντερνασιονάλ-Αβάι: 1 (1.49) / Betshop / Δευτέρα 01:00

Ο διπλασιασμός

Στην πόλη του Ρότσντεϊλ και την «Crown Oil Arena» ταξιδεύει η Μπρίστολ Ρόβερς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι γηπεδούχοι, με δύο αγώνες να απομένουν, βρίσκονται σε μια βαθμολογική θέση που τους καθιστά «αδιάφορους». Η Μπρίστολ Ρόβερς θέλει μόνο τη νίκη γιατί μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο ενώ με ήττες μπορεί να μείνει ακόμα και εκτός play off.

Ρότσντεϊλ – Μπρίστολ Ρόβερς: 2 (2.10) / Bet365 / Σάββατο 17:00

Το fair over

Από μεγάλη νίκη με ανατροπή προέρχεται η Εμπολι, αήττητη και από γεμάτα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα η Τορίνο. Αμφότερες με καλή ψυχολογία και απαλλαγμένες από κάθε άγχος μπορούν να μας προσφέρουν μία αναμέτρηση με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τουλάχιστον τρία τέρματα.

Εμπολι – Τορίνο: over (1.80) / Fonbet / Κυριακή 16:00

Το value over

Στη Σουηδία, η Χέλσινμποργκ μετράει 4 σερί under, έχοντας όμως δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της, κάτι που τόνισε και ο τεχνικός της. Βρίσκει δίχτυα πάντα εντός έδρας η Μιάλμπι που μένει πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο (4-4-2). Παραδοσιακά το συγκεκριμένο ζευγάρι προσφέρει αρκετά γκολ και η στατιστική καθυστέρηση αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού τους, μας δείχνουν το over2,5, που έχει αξία σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Μιάλμπι – Χέλσινμποργκ: over (2.25) / Betsson / Κυριακή 16:00

Το αουτσάιντερ

Στο MLS, το Κολόμπους είναι σε κακή κατάσταση, τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του με τεράστιο πρόβλημα στο γκολ (μόλις μία φορά βρήκε δίχτυα). Ανεβασμένη η Ουάσινγκτον, έρχεται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Το διπλό στο 5,50 αξίζει την προσοχή μας, ενώ χωρά και κάλυψη με DNB στο 4,33.

Κολόμπους – Ουάσινγκτον: 2 (5.50)/ Novibet / Κυριακή 02:30

Το Λάτιν

Στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής η Ρασίνγκ Κλουμπ υποδέχεται την Μπάνφιλντ, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Σε μέτρια κατάσταση η Μπάνφιλντ, με μόλις μία νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της και με  σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Δύσκολα θα καταφέρει να προβάλει αντιστάσεις απέναντι στο ‘’τρένο’’ της κατηγορίας. Ο άσσος στο 2.02.

Ράσινγκ Κλουμπ – Μπάνφιλντ: 1 (2.02) / Pamestoixima.gr / Σάββατο 22:00

Μπάσκετ

Επιστροφή στη δράση στην Basket League μετά και την παύση για τις γιορτές του Πάσχα και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό που διεξάγεται στο κλειστό “Αν. Παπανδρέου” ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Κολοσσό Ρόδου. Το Περιστέρι μπορεί να κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό Νικαίας, συνεχίζει όμως να μην πείθει ενώ υπάρχουν και τα εσωτερικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή. Ο Κολοσσός, από την άλλη, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, διεκδικώντας την είσοδο στην πρώτη τετράδα, ενώ έχει δείξει ότι δεν δυσκολεύεται εκτός έδρας. Μπορεί βάσει αποδόσεων να είναι αουτσάιντερ η ομάδα του Ηλία Καντζουρη, η εικόνα των δύο ομάδων, όμως, μας κάνει να διαφωνούμε. Θα στηρίξουμε το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 2.40.

Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου: 2 (2.40) / Stoiximan.gr / Κυριακή 17:00

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X