ΑΕΚ: Η ψήφος εμπιστοσύνης σε Άμραμπατ, το 4-3-3 και το... παράθυρο Βράνιες

ΑΕΚ: Η ψήφος εμπιστοσύνης σε Άμραμπατ, το 4-3-3 και το... παράθυρο Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Οι δοκιμές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, το πλάνο της ΑΕΚ για την Τούμπα και τι θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή (21:00) αγωνίζεται στην Τούμπα με στόχο να πάρει το διπλό και να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του κουρασμένου και αποδεκατισμένου ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι στα πλέι οφ η ΑΕΚ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να καταφέρει να πάρει το… εισιτήριο για την Ευρώπη. Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο με αρκετά προβλήματα, η απουσία του Σέρχιο Αραούχο κάνει το έργο της Ένωσης ακόμη δυσκολότερο. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει το πρόβλημα στο μάτι, παίζει με ειδικά γυαλιά, όμως προφανώς δεν είναι 100% έτοιμος και το τελευταίο διάστημα δεν έχει ρυθμό.

Για τον λόγο αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στα Σπάτα έδειξε να δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης στον Νορντίν Άμραμπατ, παρά τα όσα έχουν γίνει τελευταία. Ο Μαροκινός δοκιμάστηκε ως ψευτο9άρι στην κορυφή της επίθεσης, με τον προπονητή του να δείχνει ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει σημαντικά «όπλα» στην μάχη των πλέι οφ της Super League. Έτσι, αφού έχει χειριστεί συνολικά το θέμα Άμραμπατ με απόλυτη ψυχραιμία προς όφελος της ομάδας, τώρα του δίνει την ευκαιρία για… απαντήσεις.

Αναφορικά με το υπόλοιπο σχήμα, ο Οφρυδόπουλος ξεκάθαρα έχει πρόθεση να διατηρήσει το σχήμα που πήρε το διπλό στα Ιωάννινα. Με Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, ενώ για τα στόπερ πήρε κάποια λεπτά και ο Βράνιες και θα φανεί αν θα «σπάσει» το δίδυμο Τζαβέλλα – Μήτογλου. Στα χαφ ο Σιμάνκι θα είναι αμυντικός χαφ, με Κριχόβιακ και Μάνταλο σε πιο επιτελικό ρόλο με Τσούμπερ αριστερά και Γκαρσία δεξιά.

Το 4-3-3 βοήθησε την ΑΕΚ παραγωγικά, έβγαλε ενέργεια και περισσότερες φάσεις με την μπάλα στα πόδια της, αλλά αμυντικά οι αδυναμίες είναι δεδομένες και μόνο η παρουσία του Σιμάνσκι δεν προσφέρει ασφάλεια αμυντικά μπροστά από μία ευάλωτη 4άδα.

Η Ένωση θέλει να πάρει το ματς και έτσι μαζί μία… ανάσα για την έξοδο στην Ευρώπη. Διότι Παναθηναϊκός και Άρης στην Λεωφόρο δίνουν τη δική τους μάχη και η ΑΕΚ πρέπει να είναι έτοιμη για κάθε αποτέλεσμα, ενώ ακολουθούν μετά δύο εντός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X