Πλέι άουτ: Πέμπτη στροφή με τα βλέμματα στη «μάχη» της ουράς - Τη Δευτέρα τα σπουδαία!

Πέρασε από τη Λαμία ο Απόλλων και βάζει «φωτιά» στη μάχη της ουράς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού επικεντρώνεται το ενδιαφέρον, των τεσσάρων αγώνων της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στην Super League Interwetten.

Βέβαια, οι δύο ομάδες που είναι… άμεσα ενδιαφερόμενες σε αυτή τη μάχη (σ.σ Λαμία και Απόλλωνας Σμύρνης) αγωνίζονται τη Δευτέρα και όχι σήμερα.

Η αυλαία, ωστόσο, της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (30/4), με δύο αναμετρήσεις που ως φόντο έχουν την κατάκτηση της τιμητικής έβδομης θέσης. Για την ώρα τη θέση αυτή κατέχει ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται στις 17:30 ( Cosmote Sport 3) τον Παναιτωλικό.

Δυο ομάδες που έριξαν ρυθμούς στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί του Νίκου Νιόπλια έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα ματς – κι αυτούς εκτός έδρας. Οι δε Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου πήραν μόλις έναν πόντο στο ίδιο διάστημα κι αυτόν στον πιο πρόσφατο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Τρεις ώρες αργότερα, στο Πανθεσσαλικό (20:30, Cosmote Sport 2), ο Βόλος φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλοί έχουν ήδη αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν ενώ οι Περιστεριώτες κατάφεραν με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ να σώσουν τη χρονιά. Ας είναι καλά ο Κρις Κόουλμαν, με τον οποίο η διοίκηση του Ατρόμητου έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για νέο συμβόλαιο – απόλυτα λογικό έπειτα από το 5-3-2 των δέκα τελευταίων αγώνων.

Οι δυο αναμετρήσεις της Δευτέρας έχουν κοινή ώρα έναρξης (19:30). Ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης πηγαίνει στη γειτονική Νεάπολη (Novasprts Prime), θέλοντας να συνεχίσει τις πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις που του απέφεραν επτά βαθμούς στην τελευταία τριάδα αγώνων και τον έφεραν σε απόσταση αναπνοής από την προτελευταία Λαμία.

Βέβαια, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν σκόραρε φέτος εις βάρος του Ιωνικού (0-0 στη Ριζούπολη και 4-0 στη Νεάπολη), με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού να διαγράφει εξαιρετική πορεία στην επανεμφάνισή του στη μεγάλη κατηγορία. Το μαρτυρούν και οι δέκα βαθμοί που συνέλλεξε στη διαδικασία των Play Out.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», απομένει να φανεί εάν ο Αστέρας Τρίπολης θα ρίξει κι άλλο αλάτι στις ήδη ανοιχτές πληγές της Λαμίας (Cosmote Sport 1).

Οι Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς, βέβαια, δε βγάζουν μάτια με τις εμφανίσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα είναι πιο ποιοτική ομάδα από τη Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα που έχει να διαχειριστεί δύο καταστάσεις.

Αφενός την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από τη δεύτερη ήττα της από τον Παναθηναϊκό (αυτή τη φορά με σκορ 2-0), αφετέρου την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς μετράει εννέα ήττες στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Ακόμη μία, ίσως την αφήσει ουραγό, δυο στροφές πριν το φινάλε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

17:30 ΟΦΗ – Παναιτωλικός Cosmote Sport 3

20:30 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος  Cosmote Sport 2

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία Novasprts Prime

19:30 Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 1

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X