Ζλάταν: «Ισως μια μέρα επιστρέψω στο MLS και τους θυμίσω τι σημαίνει ποδόσφαιρο»

Ιμπραΐμοβιτς: Είχε αυτοπροταθεί για αθλητικός διευθυντής στην Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

«Είμαι ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ στο MLS»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρέθεσε συνέντευξη στο ΕSPΝ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΜLS.

Σε αυτή ο Σουηδός άσος μίλησε για την μεταγραφή του πέρα από τον Ατλαντικό, η οποία όπως είπε τον βοήθησε στη φυσική του κατάσταση.

Παράλληλα ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του κάποια μέρα στο MLS.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι’ αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα.

Είμαι ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν. Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις – ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Ο Ιμπραϊμοβιτς αγωνίστηκε στο MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, από το 2018 μέχρι το 2020, αφότου είχε λυθεί πρόωρα το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να καταγράφει στο ενεργητικό του 53 γκολ σε 58 συμμετοχές. Στην συνέχεια ο Σουηδός άσος επέστρεψε στην Ευρώπη και την Ιταλία, προκειμένου να αγωνιστεί στη Μίλαν στις τάξεις της οποίας βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X