Γκουαρδιόλα: «Θα κάνει καλό στην Premier League που ο Κλοπ ανανέωσε με τη Λίβερπουλ»

Κλοπ: Γράφει ιστορία κόντρα στον Γκουαρδιόλα, ο μόνος που τον έχει κερδίσει 10 φορές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχάρη τον Γιούργκεν Κλοπ για την ανανέωση του συμβολαίου του στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, πως δεν πρόκειται να επηρεάσει εκείνον και το αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο προπονητές μάχονται στην Premier League για την κατάκτηση του τίτλου, με τους Πολίτες να βρίσκονται στην κορυφή και να έχουν το προβάδισμα με έναν πόντο διαφορά από τους κόκκινους.

«Γιατί να με επηρεάσει; Ο καθένας έχει την κατάστασή του, αν αποφασίσουμε να ανανεώσουμε και να μείνουμε για περισσότερα χρόνια μαζί θα είναι επειδή το αποφασίσαμε και μαζί (με τη διοίκηση). Όχι, επειδή ο συνάδελφός μου Γιούργκεν επέκτεινε ή όχι το δικό του συμβόλαιο. Δεν βλέπω τη σχέση», υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει:

«Είναι πολύ καλό για την Premier League που ο Κλοπ επεκτείνει το συμβόλαιό του. Έχουμε μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον αθλητικό διευθυντή. Ξέρετε τη γνώμη μου.

Είμαι απίστευτα χαρούμενος, δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος στη ζωή μου για να δουλέψω αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη μέρος. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X