«Παραμένει στη λίστα της Σεντ Ετιέν ο Μισελέν - Θα κάνει πρόταση το καλοκαίρι αν μείνει στην κατηγορία»

«Παραμένει στη λίστα της Σεντ Ετιέν ο Μισελέν - Θα κάνει πρόταση το καλοκαίρι αν μείνει στην κατηγορία»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν στην Γαλλία για τον Κλεμάν Μισελέν και την Σεντ Ετιέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της Σεντ Ετιέν παραμένει ο Κλεμάν Μισελέν!

Ο Γάλλος μπακ της ΑΕΚ είχε ακουστεί για την Σεντ Ετιέν και τον Γενάρη, με την υπόθεση να μην προχωράει αλλά δεν αποκλείεται οι «Στεφανουά» να επιστρέψουν το καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ», νπορεί στην Σεντ Ετιέν να μην κατάφεραν τον περασμένο Γενάρη να έρθουν σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν, ωστόσο δεν διαγράφουν τον Γάλλο δεξιό μπακ από την ατζέντα τους.

Ο τεχνικός της ομάδας, Πασκάλ Ντουπρά, αρέσκεται να δουλεύει με Γάλλους ποδοσφαιριστές και γνωρίζει πολύ καλά τον Μισελέν από τα δύο χρόνια (2016-18) της παλαιότερης θητείας τους στην Τουλούζ. Παρεμπιπτόντως, η Σεντ Ετιέν παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1 της Γαλλίας κι εφόσον τα καταφέρει, τότε να περιμένουμε πως θα επανέλθει για την απόκτηση του Μισελέν το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X