Ο Αλμέιδα έρχεται Αθήνα αύριο και πάει Τούμπα να δει την ΑΕΚ!

Ο Αλμέιδα έρχεται Αθήνα αύριο και πάει Τούμπα να δει την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται αύριο Αθήνα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται αύριο, Σάββατο, στην Αθήνα για να εγκατάσταση και δουλειά και μαζί του αναμένεται να φέρει και τους συνεργάτες του.

Ο Αλμέιδα θα έρθει στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης στις 20:30 και την Κυριακή αναμένεται να ταξιδέψει Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να δει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά στην ΑΕΚ αναμένουν να υποδεχθούν επτά άτομα κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έρχεται με σύσσωμο το team του. Προφανώς και για εγκατάσταση αλλά και για να ξεκινήσει δουλειά σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη σεζόν. Εννοείται πως σε αυτό το διάστημα θα παρακολουθήσει και τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν προκειμένου να έχει ιδία άποψη για πολλά πρόσωπα.

Η αρχή θα γίνει στην Τούμπα όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί μαζί με κάποιον από τους συνεργάτες του και θα παρακολουθήσουν από κοντά την ΑΕΚ για πρώτη φορά. Εννοείται ότι παράλληλα θα τρέξουν και υποθέσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το τι χρειάζεται η ομάδα. Για τον λόγο αυτό αναμένεται ήδη να υπάρχουν προχωρημένες επαφές με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Θα έχει μπόλικη δουλειά σε συνεργασία με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου με τους οποίους φαίνεται πως ήδη έχει καλή σχέση και επαφή…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X