
Κέρδισε 100.000 ευρώ στο νέο παιχνίδι
Μια στάση σε ένα κατάστημα ψιλικών ήταν αρκετή για να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» ένας μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα. Δοκίμασε την τύχη του στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει. Κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες σε καταστήματα ΟΠΑΠ κι επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσω των λαχειοπωλών.
Πώς παίζεται
Ο κάθε λαχνός του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα. Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αυτά που πίστευαν με την ΑΕΚ, να τα ξεχάσουν οριστικά!
- Ο Μελισσανίδης απάντησε στον Σπανό για την ένσταση στο Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βαθμολογία Super League: Πρώτος ο ΠΑΟ με ματς περισσότερο, περιμένει η ΑΕΚ – Έμειναν πίσω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ξεφτίλα: Το ρεζίλι στο Περιστέρι έγινε παγκόσμιο θέμα!



Ντάνι Άλβες: Τον επισκέφτηκε στη φυλακή η σύζυγός του – «Δεν θα τον αφήσω μόνο του»

Ο Κορμπεράν υποψήφιος για τον πάγκο της Λιντς

Όλοι κόντρα στην ΑΕΚ – Ξαφνικά εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση για τον… Μπρινιόλι!

ΑΕΚ: Μήνυμα στήριξης της ΚΑΕ για τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 6/2)