Παγώνη: «Θα κρατούσα το πιστοποιητικό τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου» – Τι θα γίνει με τις μάσκες (VIDEO)

Παγώνη: «Θα κρατούσα το πιστοποιητικό τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου» – Τι θα γίνει με τις μάσκες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την άρση των μέτρων μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέροντας πως «παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ό,τι γίνεται».

Το τέλος της επίδειξης των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης στη χώρα μας, αλλά και για την είσοδο στην Ελλάδα από το εξωτερικό, από την 1η Μαΐου, σήμανε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε την Πέμπτη.

«Παρακινδυνευμένο είναι πάντα το ότι γίνεται άρση μέτρων. Τώρα θα δοκιμαστούμε και θα δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα έκανα ακόμα άρση μέτρων. Έχω πει ότι η μάσκα δεν πρέπει να βγει την 1η Ιουνίου. Το πιστοποιητικό θα το κρατούσα τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου», σημείωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Παγώνη για μάσκες: «Προς το παρόν θα παραμείνουν»

«Οι μάσκες προς το παρόν θα παραμείνουν, θα δούμε μέχρι πότε και πού. Ακόμα έχουμε διψήφιους αριθμούς θανάτων και τριψήφιο αριθμό διασωληνωμένων. Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλά κάνουν και μειώνονται τα μέτρα, αλλά οι μάσκες είναι σημαντικές», τόνισε η κ. Παγώνη.

Σχολιάζοντας το κατά πόσο η άρση των μέτρων είναι μια «νίκη» των ανεμβολίαστων, η ίδια είπε ότι «Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, και δεν είχαμε φτάσει στα ποσοστά εμβολιασμού που φτάσαμε, ξέρετε πόσους θανάτους θα είχαμε; Κάποιοι άνθρωποι εμβολιάστηκαν, τήρησαν τα πρωτόκολλα, και πήγαμε μπροστά».

Μιλώντας σχετικά με την υποχρέωση του ανεμβολίαστου εργαζόμενου για ένα rapid test την εβδομάδα, η κ. Παγώνη εξήγησε ότι «Το ένα rapid test για τον ανεμβολίαστο εργαζόμενο γίνεται επειδή μπορεί να είναι ασυμπτωματικός και στον χώρο που βρίσκεται να μεταδίδει. Η Όμικρον 2 είναι πολύ μεταδοτική».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X